Sayfalar

21 Temmuz 2017 Cuma





ASLAN KRALLIĞINDA ÜRANÜS YENİAYI


Aslan kralı direğe bayrak niyetine çekmişler.

Öncelikle o Jüpiter yükselende değil, boşuna ümitlenmeyelim neşe ,bolluk halen ortalıkta yok.

Haritanın yöneticisi 8. ev Venüsü ile iyicil koalisyonu kuran 12. ev Jüpiteri yalnızca iç dünyamıza arada bir esen tatlı bir esinti veriyor.

Yükselen terazili bu yeniay ana konuyu ilişkiler olarak belirlemiş. Aslan yeniayı diye geçiyor ama öyle yağma yok, bu işin içinde bir iş var.

Ne o öyle, bir aydır yengeç yengeç büzülen güneş, koluna yine eski ayı yengeçte bitiren ayıda almış, süklüm püklüm aslan krallığının en başında 0 derecedeler ve yine yengeci daha yeni bitiren marsı da yanlarına alarak onuncu evde ,bayrak gönderine çekilmişler.

Bu üçlünün çok göstermelik bir duruşları var, yeniayın o ışıksız gizli sürecini de düşünürsek asıl aktörü hiç mi hiç gözardı etmeyelim: üranüs.

Yeniayın yükselen burcu olan terazinin doğal hüküm sürdüğü batı ufkunda, Koç üranüsü hınzır mı hınzır, sürpriz ,sırasız çakıp duran elektrik dalgalarıyla her şeye hakim.

Her şeyi  partneriniz belirleyecek. 

Güçlü üranüs ,yanında Merkür bulunan kuzey düğüm ve retro Satürn ile tam bir üçgen oluşturuyor, aynı zamanda Güney düğümü de yönetiyor : gelecek benim diyor, geçmişten geleceğe gelen de benim, sizi çarpan, şoka sokan da benim diyor, sizi bir karış daha yukarıya doğru yükseltmek benim çabam, yoksa bu halinizle çok sıradansınız.

Bayrak gönderine çekilen aslan kral gözlerimin içine bakıyor, ama durum vahim, krallığının doğal hüküm sürdüğü beşinci evi gösteriyorum ona, kova ele geçirmiş, Güney düğüm ile beraber: eski aşkların hepsi metabolize edildi, öğütüldü ,bitirildi, artık yeni şeyler söylemen gerekiyor aslan kral.

Yeni aşk ama artık her şey çok farklı olacak. Çok değişik ,çok sürpriz, her şey sil baştan başlayacak.

Çok mu gücendirdik yeniay aslanı ama o çok toy, çok yeni, küçük bir yavru gibi çok hazırlıksız ve onu zorlayan güçlü bir üranüs mevcut.

Ah yengeç ve aslan, ay ve güneş, dünya sizden bilinir, siz dünyanın bir özetisiniz. Otomatiğe bağlanmış davranışlar ve her daim kendini teslim etmeye direnen egosunuz. Bu güçlü üranüs fırtınasında, bayrak direğinde sallanırken kaçacağınız değil tamamen teslim olacağınız tek bir bağlantı haritada ki altın oran açısıyla kendini belirtiyor: balık Neptün. 

Aşk ama çok üst düzeyde, venüsü çok aşan bir aşk, tamamen üranyen ve neptünik. Hayallerle coşan ve bağımlılık yaratan bir aşk.

Tüm farklılıklar ve kutuplar " bir " olana dek.

hobimastroloji@blogspot.com














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder