Sayfalar

5 Temmuz 2017 Çarşamba





OĞLAK DOLUNAYINDA BİRLİK VE BERABERLİK GÜNLERİ


Hasta adam uzanmakta.

Geçmişe dönmenin bir riski var mı? Var geçmişin hayaletleri de size döner. Geçmiş bir çöplüktür, kurtulunması gereken bir çöplük, orada ağır bir kokuşmuşluk vardır, kimyasal çürüme devam eder, zehirli ağır metabolitler oluşur. Geçmişte yaşayan bir yengeç gibi abartırsanız, Jüpiter yengeçte yücelir, kanser olursunuz.Aşırı Osmanlıcılığa benzer, abartırsanız "hasta adam" hayaleti geri döner. Atalarımızın dediği gibi her şeyin azı karar, çoğu zarar.

Sağlıklı bir yaşam için, içinizde ki "DRAGON" sağlıklı olmalı, ejderha gıdayı ağzıyla alır, işler,metabolize eder,kuyruğuyla artığı bırakır. Bu dolunay sağlıklı yaşam için aslan KAD'ı işaret ediyor. Zehirlenmemek için bolca coşku, neşe, aşk alınması gerekiyor, çünkü hasta düştük.

Dolunay aslan burcuyla yükseliyor, neşe,coşku, çocuklar, aşk kendini göstermek için sabırsızlanıyor, ama maalesef haber geliyor, dolunayı yöneten yay Satürn'ün kayıp evdeki marsla  tam 150 liğinin işaret ettiği gibi, son anda yükselene oturan merkür bize haberi getiriyor. Zaten zararlı iken, bir de yüceldiği evin tam karşısında yengeçte düşük pozisyonda hastane evini ziyaret eden mars haritanın yöneticisi "hayat veren güneşi" yatağa düşürmüş.

Tabi ikizlerde ki Venüs'ün işaret ettiği gibi bunu bolca konuşacağız. Dedikodunun bini bir para. İkizler burcunun kıstırılmış pozisyonundan bilgi akışının da kısıtlı olacağını görebiliyoruz. Gözlerimiz diğer iyicil Jüpiter 'i arıyor, her haritanın kurtarıcısıdır kendileri: kurtar bizi baba deyip bakıyoruz ki zatı şahaneleri haritanın dibine oturmuş, ölüm yıldızı Plüton tarafından esir alınmış dolunay ve haritanın tepesinde ki sürprizci üranüsle büyük haçın diğer parçalarını oluşturmakta.

Evet öncülerde büyük haç işareti oluşmuş .Mahşerin dört atlısı iş başında.

İçimiz karardı maalesef böyle. Astroloji ile uğraştıkça "ay"ın bir haritada ne kadar çok bir toplumu, bir aidiyeti, otomatiğe bağlanmış ,oturmuş bilinçaltı davranışlar silsilesini işaret ettiğini farkettim. Biz yaşadığımız bu toplumla hep beraber bir bütünüz. Bizim ülkemiz dünyalar gibidir. Ülkemizin de dünya gibi yükseleni yengeç, biz duygusal bir topluluğuz. Birlik ve beraberlik içinde, empatiyle yolumuzu yürümeye devam edeceğimize inanıyorum.

hobimastroloji@blogspot.com













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder