Sayfalar

11 Mayıs 2018 Cuma

 ÜLKEMİZİN VENÜS MARS İKİLEMİ


Ülkemiz 95 yaşını sürüyor. 2018 ekiminde 96 yaşına adım atacak. Bu yıl yani 95 yaşımızda ülke astrolojik haritasının on birinci evini yaşıyoruz. Bu evin konuları ilerleme, aydınlanma, değişim ve sosyal organizasyonlardır.

Ülke haritasında bu evi Koç burcu yönetiyor. Tam bir kimlik arayışı. Kendimizi yeniden tariflemek istiyoruz. Yeni baştan yaratacağız kimliğimizi. Yenilenmek istiyoruz.

Koç yönetici planet olarak marsı kullanır. Ülke haritamızı da akrepde yer alan güneş, ay, ve jüpiterin yöneticisi de marstır. Bu yüzden daha da önemli bir yöneticidir ülke haritasının marsı.

Ve ülkemiz haritasının marsı Terazi burcundadır. Terazide ki mars zarardadır. Çünkü Terazinin yöneticisi venüsün burcunda mars iyi bir konumda değildir, zarar verir.

Bu arada ülkemiz haritasında venüs de akrep burcundadır. O da marsın evinde rahatsızdır. Zarar görür. İşte bu yüzden ülkemizde genç kız ve genç erkekler zordadır, zarar görmeye açıktırlar.

İyiliğin durumu da böyledir ülkemizde. İyilik zordadır, İyi yoldan gitmek ve böyle para kazanmak geçim temin etmek zordur , aksine herkes birbirine uygunsuz yolları , kısa yoldan para kazanmanın  ahlaksız yollarını telkin eder.

Kötülüğümüz ise kuvvetlidir ,çevremize hemen zarar veririz. Aile içi kötülüklerimiz ise ünlüdür.
Burada bir noktaya dikkat çekmek istiyorum, kötülüklere karşı, iyiliği savunması gereken makam ya  da platformların rahatsız edici etkisizlikleri, yetersizlikleri ve zayıflıkları hep venüsün rahat bir ortam da olmamasından, marsın evinde rehin durumda kalmasındadır.

Yani bu ülkede kötülük rahat rahat akıp etrafına zarar verirken, iyilik eli kolu bağlı bir şekilde acı çeker.

Aslında bu iç karartıcı ahval ve şeraitimizin çözümü öyle kolay ki. Kozmos yine astrolojik haritamız da şifreyi göndermiş terazi satürnü eşittir ADALET!

Ülkemizi uzun süre yönetmiş iki partinin adlarında ki adalet kelimesi hiç de boş ,rastgele seçilmiş bir kelime değilmiş. Adalet kelime olarak bile halkın teveccühünü kazanan çok değerli bir kelime. Zaten terazi satürnü ülkemizin haritasının dördüncü evinde. Yani bizim köklerimizde adalet duygusu var. Satürn terazi burcunda yücelir. Bizlere düşen bu yüce değeri her şeyin üzerine koymak.

Ülke haritasında Satürn merkür ile tam kavuşmuş. Adalet duygusunu çocukluktan itibaren yeşertmeli ve sıkı bir eğitimle kuvvetlendirmeliyiz. Adaletten hiç taviz verilmemeli, bu arada yine akrep burcundan rahmetli bir liderin " adil düzen "sloganı geliyor aklıma. Siyaset uğraşanlarının bu konuda titiz olmaları ne güzel olurdu.

Biz yaşarken gördük, tarihe bakınca da örnekleri çok, ülkemizde sapın ve keserin devamlı döndüğü çok belirgin izleniyor. İnsanlar ne ekerse onu biçiyor ve fazla gecikmeden ceza misliyle yağıyor. Gerilim ve kutuplaşmadan uzak durmak bu ülkede hayati önem taşıyor.

Ülkemiz haritasında birbirlerinin doğal yuvasında rehin kalmış gibi yaşayan venüs ve marsa, karşılıklı ağırlamayı, misafiri rahat ettirme koşullarını, nezaketi, zerafeti. inceliği, adaleti, dosdoğru olmayı, içi dışı bir olmayı öğrettikçe insanca yaşayabileceğiz.


hobimastroloji@blogspot.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder