Sayfalar

4 Kasım 2018 Pazar


AKREP YENİAYI: JÜPİTER ELÇİLİKTEN KAÇMIŞ!
Yeniay anının yükseleninde lkizler var;  Zeus’un habercisi Hermes’in burcu. Haber başlığına bakıyoruz:
“Kasa her zaman haklıdır
Kasa her zaman kazanır”
Tüh, tüm bir yıl Jüpiter akrep geçişinin anlamı bu mu?
Tüm bir yıl ameliyata alınmış gibi geçti, çok zor bir sınavdı ve son akrep yeniayı bunu mu söylüyor bize: kasa her zaman haklıdır!
Bu yeniay Jüpiter akrebin dönem sonu kutlaması olmuş, kendisi yay kapısının hemen eşiğinde, vip geçiş odasında, siyah takım elbiseli olan o aristokrat görünümlü, sanki, sanki Arap büyükelçiliğinden yeni çıkmış, kaslarını gevşetmek için, oturduğu yerde hareketler yapıyor, çünkü az önce yılın en berbat işlemini yapmış ama memnun halinden, işi buydu çünkü, sever işini Jüpiter akrep.
Alet çantası yanında, bir cerrahın titizliğiyle toplamış çantayı, son işlem gibi sayısız işleme imza attı koca bir yıl ve bir dünya miras işlemi, hak dağıtımında vadesi gelmiş sayısız kararı uyguladı. Çok karizmatikdir ama, korkarak yapılan eleştirilere bile hiç aldırmaz, “kontratı imzaladınız bir kere” der, kabul ettiniz, herşeyi biliyordunuz, başınıza tüm gelecekleri, kiminiz aileniz, atalarınız adına üstlendiniz kontratı, kiminizin de o kadar berbat bir geçmişi var ki, cehennem azabınızı bir nebze telafi edebilmek için kabul ettiniz bile bile doğmayı ve tüm olacakları.
Akrep burcu 8. evi temsil eder, tehlike evidir, uçurumumuzdur ve her birey kendi uçurumunu yaratır. Her ruh kendi uçurumunu yaratır ve cezasına çekilir. Ve sürpriz, bir önceki hayatımızda ki 9. evimiz bu hayatımızda ki 8. evimizdir, yargılarımız, bizi yargılar.
Gökler çok önceden uygulamayı gerçekleştirmiş, olayı özelleştirmiş. Uğraşmamış bunca zerzevatla, abuk subuk yalnızca cehennemi bilen, başkaca bir yaratımı olamayan ruhlarla, olayı özelleştirmiş, her ruha sarsılmaz, objektif fakat kesinlikle acımasız o parçayı eklemiş. Herkes ektiğini biçer, ne yaptığını bilir ve cezasına koşar.
Dişil burçlarınız çok aktif, pasifsiniz ve size yapılıyor. Çünkü çok öncelerde; korktunuz. Kararınız korkmak ve sinmek oldu, ayağa kalkmanız gereken yerde kalkmadınız, görmezden geldiniz ve suça ortak oldunuz, bugün işte pasifsiniz, size uygulanıyor. Anladınız mı?
Problem değil hayat bunun için var.
Anlayabilmemiz için.
Yeniay akrep haritasında akrep kıstırılmış burç. Sanki hayat bir güncelleme yapıyor biz takipcilerine ve kıstırılmış burç akrep diyor: bu halâ yaşanıyor, bu eskiden olanı da kapsıyor, bu eski hayatta da halâ yaşanıyor, düzelt bunu, bugün burda düzelt, geçmişte ve gelecekte de düzelsin, düzelt bunu!
Geçenlerde internette gözledim, tatlı bir fil kafilesi çayırda yayılmış, küçük filler de var tatlı tatlı, sonra o vahşi vasıfsız ruhlar peydahlandı, rastgele ateş ettiler fil ailesine, küçük ya da büyük fil yaralandı, sarsıldı, cennet bir anda cehenneme döndü, neyle ateş ettin gözünle mi, gözün gidecek, kulağını mı kabarttın, kulağını yok bil, tetik çeken o parmak yerle yeksan olacak, emin ol. 
Geçmiş geleceği yaratır, üzerinde işlem yapabileceğiniz tek an bu andır ve yüreğiniz af dilediğinde, affedilirsiniz.
Bu yüzden bu yeniay haritasında planetlerin rağbet ettiği eve dikkat edelim, günlük işler evine, günlük rutinimiz çok önemli, orda ki tavırlarımız, yaklaşımlarımız, karşılaştıklarımıza çok dikkat kesilelim, önümüze gelen bizim için geldi, kusursuz hesap onu bize gönderdi, doğru kararı verelim.
Venüs retro içe dönüşümüzü artırmalıydı, maalesef bazılarımız dışa döndü, karakolluk olduk. Güven de sevgi gibidir zorlanmaz, güvenir ve severseniz bir ilişki kurmuş olursunuz. Retro terazi venüsü sizden iç dünyanızın dengesini kurmanızı  istiyor, kova marsı ise tüm istikrarsızlığıyla sahnede.
Yeniay bir durup düşünmeye vesile olur umarım.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder