Sayfalar

4 Aralık 2018 Salı



YENİ AY YAYDA : SATÜRNÜN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ!


Bazı ay fazları var ki onlar beni çağırıyor, yaz beni diye elimden tutuyor, bazı yeni aylar, dolunaylar.
7 aralıkta bir yeni ay var onlardan, yay yeni ayı.
Tabi “ o işaret “ beni benden alan. Satürn o, tam yükselende oturmuş, 12. evin sonunda, 1. evin başında. Yönetici olduğu oğlakta. Hayat oyunun lordu, karmanın lordu.

Haberi daha yeni okudum, küresel ısınmayı anlayan ve dünyayı kurtarabilecek son nesilmişiz. Dünya Meteoroloji Başkanı diyor ki “ iklim değişikliğini tamamen anlayabilen ilk jenerasyonuz ve bu konuda bir şeyler yapabilecek sonuncusuyuz “ Ya pilavın yanına fasulye olmak değilmiş doğmamızın anlamı, kopup gelmişiz göklerden seyretmek için, dünyanın mahvının başlangıcını.

Bu zamanları unutmayın, bu inşaatları bu binaları unutmayın, toprak ananın bağrını boşaltan hafriyat kamyonlarını unutmayın, bu müteahhitleri, bu politikacıları unutmayın, bu savaşları bu göçleri unutmayın, sorular buralardan gelecek.

Temaşa çok gözalıcıydı değil mi? Ego sen dalgalar gibi yükseldin durdun, hayallerin bir sınırı yokdu. Mal, mülk, kendimizden geçtik. Bunlar işte hep Neptün, bir hayal sarhoşluğu, sonuç ne? Sonuç yüzde 25 banka faizi.

Satürn her zaman kazanır ve yönetir. Kasa her zaman kazanır. Sonra “ hesap vakti “ gelir. Sonuç haritanın ikinci evinde ki kıstırılmış balık burcunda ki Mars Neptün tam kavuşumu gibidir. Tam felç. Balık okyanusa döndü, her tarafı su bastı, suda boğulduk, konkordota ilanı.

Bu yüzden gelmişiz, bu yüzden doğmuşuz, farkında olun, etrafınıza bakın, etrafınızı izleyin, istediğiniz mecradan haberleri takip edin, güneşin balçıkla sıvanamayacağını bir kerecik görün, anlayın, alın bu dersi artık, başka dersler var bekleyen, takıldık kaldık burada.

Haritanın birinci evine bakınca takılıp kalan büyük gücün, plutonun varlığını görüyorsunuz. O GAD uçurumunda, KAD’ın karşısında. Güney ay düğümü uçurumu, kuzey ay düğümü yolunda ruhumuzu taşıyabilmemiz için artık bırakmamız gereken yükleri simgeliyor, GAD etrafındakileri yuvarla gitsin uçurumdan, hafifle, ruhun kanat taksın. Artık bırakılması gereken o kadar büyük bir çöplük birikmiş ki ön yargılar, güç saplantıları, ağır kokuşmuş politik yalanlar, evrensel eril ekonomik düzenin mahvedeceği dünyamız. Yüklerinden kurtul, hem sen kurtul hem de dünya kurtulsun.

Ruhun yönlendiği hedef, kuzey ay düğümümüz, yengeçte, 7. evde, sevgi, empati ve uzlaşma istiyor. Cennet ve cehennem hemen şimdi burda, cenneti tercih etmek lazım. Kuzey düğüm yengeç tam uyumlu açıda akrep merkürüyle. Merkür aynı zamanda durağan, kadersel yumurtalar tam kapıda. Bu bir yol ayrımı, bir karar, bir söz, bir mesaj. Durağan merkür tam açıda şironu da uyumlu görüyor. Kabul et, kabul et, kabul et. Bir kez tepkisel olma, egoyu ve kontrolü bırak, farkında ol, alıcı olup bekle, iyileşebilirsin.

Tabi çok zor. Çok zor olduğu için dünya böyle. Uyuşmak, uyur gezer yaşamak daha kolay geliyor. Haritada  balık Neptün Mars kavuşumunun işaret ettiği gibi, uyuşturucu kullanımı ve bağımlılık zirvelerde. Tüm şablonlar artık yetersiz, ideolojiler çöplüğü artık doldu taştı, insanoğlu gerçeklerden kaçarak kurtulacağını sanıyor, bu yüzden küresel ısınmaya da iklim değişikliğine de ilgisiz, dünyayı kurban edebileceğini düşünüyor ama sonuçta kendisi kurban olup duracak evrene.

En son yaşadığımız hayattan başlıyoruz, o 12. ev, simgesel olarak balık, bir hayatı  sersefil olarak, bir balık gibi bitiriyoruz aslında her seferinde, ölüm bedeni alıp çürütüp yok ediyor, sonra 1. ev, koçlar gibi geliyoruz yeni bir hayata, sonra yanılsamalardan yanılsama yarattığımız hayatlar ve hep sonunda, en sonunda bir balık gibi kurban. Ve aslında bir hiç olan bu zavallı varlık, kendi minik egosu için, tüm dünyayı bir kabusa çevirebiliyor, savaşı ve düşmanlığı yaratıyor, kitleleri yok edebiliyor. Ders almayan ve almayacak olan homo sapiens.

Şimdi herkes bir parmağını uzatsın bakalım!

hobimastroloji@blogspot.com















1 yorum:

  1. Cok guzel yorum yine hocam kaleminize saglik...bu dunya sonsuzlukta bos bir ceviz gibi yuvarlanip yok olmadan once umarim hepimiz uyaniriz..gidecek baska bir dunya yok bunu artik anlamaliyiz...dilerim yildizlarin bu uyanisi destekledigi gibi artik ölum uykusundan uyaniriz....

    YanıtlaSil