Sayfalar

4 Nisan 2019 Perşembe






5 NİSAN 2019 KOÇ YENİAYI: BİR YILDIZ EN YÜKSEKTE DOĞUYOR.
BİR YÖNETİCİ BU!

Öncelikle  yeniay haritasının yükselen  burcu ülkemizin yükseleni gibi yengeç. Yeniay haritanın 10. evinde tepede 15 derece koçta gerçekleşiyor. Yeniay ALPHERATZ sabit yıldızı ile kavuşuyor. Alpheratz “özgürlük ve hareket etmek istemek” olarak yazılmış. Eskilerin olumlu nitelendirdiği bir yıldız. Pegasus (kanatlı at) etkili denmiş kendisine. Çabuk hareket eden, hız yapan yenilik arayışı.
Yeniay gökyüzü çok özel. Güneş yüceldiği koç burcunda kuvvetli, enerjik yöneticiyi simgeliyor. Bir yücelen daha var haritada; Venüs’te balık burcunda yüceliyor ve RİGEL sabit yıldızıyla paralel; “başkalarına bilgi getirmek” alarak anlatılıyor.
Yeniay haritasında mars ikizlerde o da MİRFAK sabit yıldızıyla kavuşmuş. Genç ve eril enerjiyi simgeliyor ve güç veriyor bu sabit yıldız.
Bu eşsiz gökyüzünde yöneticisi olduğu yay burcunda ki Jüpiter de RAS ALHAGUE sabit yıldızıyla kavuşmuş. Bu yıldızın motivasyonu da “ zarar görmüş bir şeyin düzeltilmesi”. Aynı zamanda bu yeniay haritasının yücelim yöneticisi de olan Jüpiter’in 6. evdeki konumu “ hizmet eden yönetici” kavramının gündemi oluşturacağının işareti.
Ve birinci evde ki kuzey ay düğümü tam bir yol ayrımını ve gidilecek uzun yolu simgeliyor. Yedinci evde ki güney ay düğümü, yönettiği oğlak burcunda ki Satürn ve pluton kavuşumu geride kalacak olanın muazzam bir güç olduğunu, yapının tamamen dönüşerek tam değişeceğini simgeliyor. 7. evde ki bu güçlü kavuşum, uzlaşma, adalet ve denge evinde bu güçlü enerjilerin yaşanacağını  da anlatıyor.
Sonuç olarak gökyüzü mazbatayı seçilmiş birine veriyor ve bu kişi de topal ördeğe benzemiyor; galiba, evet bu, gökyüzünde kanatlı bir at.

hobimastroloji@blogspot.com









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder