Sayfalar

12 Ekim 2017 Perşembe










JÜPİTER AKREP BURCUNDA






Bu harita  jüpiterin akrep burcuna girdiği ana göre çıkarıldı.


Haritada 24 derece kova yükseliyor. 24 tamamen karmasal bir sayı. Tam bir "TAMAMLANMA"yı işaret ediyor.


Gökyüzü karmayı ve karmik astrolojiyi gündemde tutmamızı istiyor, olsun bizde bakarız ve yazarız. Gökyüzünün şanı yürüsün.


Yükselen yöneticisi Satürn yuva evinde ki Ay'la tam bir zıt açıyla bakışıyor, tüm halkı tamamen etkileyen , neşeyi kaçıran nahoş süreçler. Ülkemizin ay burcunun da ikizler olduğunu hatırlamakta fayda var.



Niye bu kadar "kadersel" buluyoruz bu jüpiter akrep sürecini çünkü  GAD'da tam yükselene oturmuş, doğuda. Önce verilecekler, teslim edilecekler  ve kaybedilecekler  var. Sonra her şey yeniden müzakere edilecek: KAD batıda.


Haritanın en dolu evi güneşinde bulunduğu tehlike evi: sekizinci ev. Bu evi haritada venüs yönetiyor, venüs başakta düşmüş, başak marsıyla tatsız bir kavga içinde ve yine satürnden sertlik görmekte.


Jüpiter'in bir yıl kalacağı akrep burcunun  yöneticisi pluto tehlike evinde ki güneşle tam kare, güneş terazide düşmekte,  ışıkları soluk ve batmakta. Pluto aynı zamanda başaktaki venüs mars gerilimini de tam destekliyor güçlü enerjisini eski şartları tamamen ortadan kaldırıp yeniye yer açmakta kullanıyor.



Niye bu haritanın en dikkat çekici matematik mesajını bu kadar geç farkettim ki, işte orda tam karşımda 22'ler. Satürn 22 yay, mars 22 başak. Tevfik buraya dikkat et; astroloji herşeyden önce matematikdir. 22 bir defa 10 demektir, 10 ünlü ve başarılı olanın simgesidir. 22 aynı zamanda 4'tür , 4'de her zaman sondur.



Jüpiter akrep burcuna girdi. Burada bir sene kalacak, burada,  29 ekim 1923 'te doğan ülkemizin, akrebin ülkesinde. Akrep burcunu mars ve pluton yönetir. Bunlar sıkı çalışırlar, çok güçlü çalışırlar ve bilinçdışı çalışırlar. O yüzden dengeleyici olarak "bilinç" aranır. Yalnızca bu haritada değil  bu yıl ki ülke güneş dönüş haritasında da mevcut olan sekizinci ev tehlike evi vurgusu bir kere daha  temkinli olmayı şart koşuyor.

hobimastroloji@blogspot.com